Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

 
Overgewicht & leefstijlcoaching
In 16 weken Fit for Life!

Volgens recente cijfers is de helft van de Nederlanders te zwaar. Overgewicht is niet fijn, en zorgt voor allerlei negatieve effecten. Uw gezondheid kan bovendien écht in gevaar komen. Flink overgewicht ontstaat niet van de één op de andere dag, er gaat iets structureel mis. Vaak spelen gedragsproblemen daarbij een belangrijke rol.

Ook ondergewicht bestaat! Bij ondergewicht weegt iemand minder dan goed is voor de gezondheid. Ondergewicht is een risico-indicator voor ondervoeding. Ondergewicht is eenvoudig vast te stellen met de Body Mass Index (BMI) en het meten van de middelomtrek. Iemand heeft ondergewicht bij een BMI onder de 18,5.


Eén ding is zeker, er moet iets veranderen. Het 16 weken durende Fit for Life programma biedt een mooie stap in de goede richting. Behaal uw streefgewicht, conditie en fitheid met 100% resultaat-en tevredenheidsgarantie!


Wat zou u graag willen bereiken?

  • Flink wat kilo’s afvallen, of bij ondergewicht aankomen?

  • Minder rug- nek of schouderpijn?

  • Meer energie en fitheid gedurende de hele dag?

  • Een beter voedingspatroon?

  • Verbetering van het immuunsysteem?
  • Minder stress?

 

Voor wie

Medewerkers met fors overgewicht of ondergewicht. Voordat u mee kunt doen, kijken we of u boven of juist onder een bepaald BMI uitkomt. Als dat zo is, komt u in aanmerking voor dit programma.


Waar

Verschillende locaties van Personal Fitness in Nederland.


Hoe aanmelden

Via dit aanmeldformulier
Wij vragen voorafgaand aan uw deelname naar uw lengte, gewicht, uw motivatie en doel. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met deze gegevens.


Kosten

Deelname is gratis.


Lees meer over het traject.

 

 
Logo Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Logo Europese Unie Logo FSO Logo Sociaal Fonds Mobiliteit