Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

 
Loopbaancoaching / Ontwikkelgesprek


Loopbaancoaching 


Je wordt in een coachingstraject ondersteund bij je loopbaanvragen. Medewerkers maken concrete stappen in hun ontwikkeling. Denk aan scholing en/of nieuw ontdekken wat je echt leuk vindt aan je werk of je ontwikkelen in je vak.


  • Als de locatie een belemmering is om te starten met coaching kunnen we (in overleg) kijken naar een alternatieve locatie of kan het online.
  • Het traject omvat 1 tot 5 sessies.
  • Coachingsgesprekken zijn vertrouwelijk. Informatie hierover wordt niet gedeeld met uw werkgever.

Meld je aan via het inschrijfformulier.


Loopbaancoach Nienke vertelt wat coaching inhoudt.Ontwikkelspreekuur

Voor veel chauffeurs en bedrijven zijn dit onzekere tijden. Soms heb je namelijk net even dat ene zetje in de rug nodig en kan één goed gesprek je al weer genoeg kracht geven om een nieuwe stap te maken. Daarom organiseert Sterk aan het stuur het ontwikkelspreekuur voor medewerkers in de tour-, zorgvervoer- en taxisector.

Telefonisch of digitaal kijk je samen met een van onze loopbaancoaches wat jouw situatie is en wat je wilt bereiken. Oriënteer je je op een stap in je loopbaan? Of heb je vragen over het combineren van werk en privé? Of over hoe je je nog verder kunt ontwikkelen? De loopbaancoach stelt je de juiste vragen en helpt je een stap verder.

Een gesprek duurt maximaal 20 minuten.


Schrijf je nu alvast in voor een gesprek op 20 april of 15 juni 2023. We plannen de gesprekken tussen 11:00 en 14:00 uur. Je kunt zelf een voorkeur voor een tijdstip aangeven.


Meld je aan via het inschrijfformulier.

 
Logo Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Logo Europese Unie Logo FSO Logo Sociaal Fonds Mobiliteit