Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

 

Sterk aan het stuur

Gratis activiteiten

Het programma Sterk aan het Stuur is gericht op het bevorderen van duurzame inzetbaarheid binnen de touringcar- en zorgvervoer en taxibranche. Op de websites van Sociaal Fonds Mobiliteit (SFM) en het Fonds Scholing en Ordening voor het Besloten Busvervoer (Stichting FSO) vind je een overzicht van alle gratis activiteiten die beschikbaar zijn voor zowel werkgevers als hun medewerkers.

Voordelen

Medewerkers die gedurende hun hele carrière vitaal en gezond kunnen blijven werken, dat is waar duurzame inzetbaarheid in essentie om draait. Hierin investeren biedt aanzienlijke voordelen voor zowel jouw bedrijf als je medewerkers. Bedrijven die hier actief mee aan de slag gaan maken een grotere kans op het behoud van hun medewerkers die met plezier aan het werk zijn. Duurzaam inzetbare medewerkers zijn niet alleen gelukkiger en gezonder, maar ze melden zich ook minder vaak ziek en blijven je bedrijf langer trouw.

Activiteiten

Sterk aan het Stuur biedt een breed scala aan gratis activiteiten ter bevordering van duurzame inzetbaarheid, waaronder trainingen, coachingstrajecten, webinars en workshops over onderwerpen als loopbaanontwikkeling, voeding, beweging, financiën, stresshantering, stoppen met roken, beter slapen en persoonlijke ontwikkeling. Het beste van alles is dat al deze activiteiten kosteloos zijn! Medewerkers die hier actief aan deelnemen, zullen zich energieker en sterker voelen en meer leef- en werkplezier ondervinden.

Hoe meedoen?

Medewerkers kunnen zichzelf aanmelden voor een activiteit. En bedrijven kunnen voor hun medewerkers (incompany) trainingen/workshops of bedrijfsactiviteiten aanvragen. 

Tot wanneer?

Het project loopt tot november 2025 en wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dus profiteer van dit waardevolle programma!


Alle activiteiten zijn terug te vinden onder het tabblad Gratis activiteiten.

 
 
Logo Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Logo Europese Unie Logo FSO Logo Sociaal Fonds Mobiliteit