Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

 

Workshop zitinstructie chauffeurs 

De workshop kan bij u op het bedrijf of op een andere locatie gegeven worden en is bedoeld voor chauffeurs. Tijdens de workshop worden ‘het nieuwe zitten’ en instellingen die je moet volgen om een stoel goed in te stellen gepresenteerd. 

Er wordt aan den lijve ondervonden wat er met de wervelkolom gebeurt tijdens het zitten en “trillen” door het rijden. Chauffeurs worden verder bewust gemaakt van hun eigen zithouding met behulp van een ‘drukmat’ waarmee op een scherm zichtbaar is of het een ergonomisch juiste zithouding is. 

 

Ook de stoel van de toekomst wordt gepresenteerd. Deze is voorzien van een onbeperkt geheugen voor de instellingen van de chauffeur. Tenslotte wordt ook iets verteld over het periodiek onderhoud aan stoelen en waarop gecontroleerd moet worden bij een stoel. 

De workshop is een dagdeel en de grootte van de groep is maximaal 20 personen. 

Meld u zich als individuele medewerker aan via het inschrijfformulier


Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven of direct meerdere personen aanmelden kan via info@stichtingfso.nl of 0345 478 475.

 
Logo Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Logo Europese Unie Logo FSO Logo Sociaal Fonds Mobiliteit